Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S hercem Martinem Zounarem (56)jsme se setkali, když se představovaly nové tváře seriálu Jedna rodina. Objeví se tam v roli trenéra kajakářů, což je dost velký posun od Boba z Ordinace v růžové zahradě. „Potřebovali drsného, statného chlapa a já byl rád, že mohu vystoupit z nějakého šuplíku,“ řekl k tomu herec.

I když hraje trenéra, anebo vlastně právě proto, sportovat víc začít nemusel. „Sportují mladí herci, kteří se vejdou do kajaku. Musím říct, že je obdivuju, protože je to šíleně vratká záležitost. Tedy asi bych se vešel, ale nezkoušel jsem to. Já jsem na břehu, v kožichu, protože se točilo i v zimě, a buzeruju je,“ smál se Zounar.

Martin má po operaci nohy, čtyři a půl měsíce nemohl sportovat vůbec. „Dělali mi totální endoprotézu pravého palce u nohy. Vlítla mi tam artróza jako do jediného kloubu a bohužel to pokračovalo tak strašně rychle, že to jinak nešlo, a byla to složitá operace. Prý se to stává i modelkám a dá se pak chodit i na podpatcích, což tedy nemám v plánu. Já zatím chodím na procházky a věřím, že od 1. do 9. ledna budu s dcerou Claudií lyžovat v Nassfeldu v Rakousku. Ale úplně dobré by to mělo být tak do roka,“ prozradil.

Vedle televize se na Zounara můžeme těšit i v nové divadelní roli v jeho domovském Divadle Metro. „Jde o komedii Naostro a budeme tam hrát s Filipem Blažkem, Martinem Krausem, Martinou Randovou a Michaelou Cejnovou. Je to neuvěřitelná legrace,“ těší se na roli v příběhu o lidech bez práce, kteří se rozhodnou živit se natáčením filmů pro dospělé.

Reklama

Další články

Načítám