Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Martin Chodúr (34), jenž nedávno zazářil na turné Alexandrovců, se ani náhodou nechystá ženit! I když už dlouhou dobu mlží a informace o chystané veselce nikdy nechtěl potvrzovat ani vyvracet, tentokrát se konečně vymáčkl. Prstýnky, jež si se svou o sedmnáct let starší přítelkyní pořídil, prý nejsou zásnubní. „Svatba není na pořadu dne,“ prohlásil vítěz první Česko Slovenské SuperStar.

„Ženit se ještě nebudu. Neuvažuju nad tím. Ty prstýnky jsme si koupili asi před rokem a půl, protože se nám prostě líbily. Ale to jsme nedomysleli, že to spustí takovou mediální vlnu. Svatba se zatím nekoná,“ řekl pro středeční bulvární magazín Top Star, který Prima family vysílá od 21:20 hodin, Chodúr s tím, že před svou vyvolenou ještě nepoklekl, ani si s ní nedal žádný příslib manželství.

Podle něj není ve vztahu nejdůležitější mít na partnera glejt, děti by si ale se svou Ivonou přál. A to přesto, že je o generaci starší. V Top Staru prozradí Martin i to, proč si vůbec vybral ženu, která by mu mohla dělat maminku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám