Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Marek Němec (43) se často objevuje ve filmech v žánru romantických komedií i díky svému mužnému a pohlednému zjevu. Výjimkou není ani poslední snímek Matka v trapu, kde si zahrál po boku Petry Hřebíčkové (44)Lenky Vlasákové (52).

Sám má raději jiný typ filmů. „Ale v těch nehraju já,“ smál se. Na to, že ho vybírají podle vzhledu, si ale nestěžuje. „Na jednu stranu jsem rád, že jsem koukatelný. Přitom na divadle hraju zrůdy a kreatury. To je skvělé a zábava. Nebo ve filmu #annaismissing moje postava také není úplně v pořádku. To je pro herce zajímavé,“ připomněl roli právníka, který si začne se sotva zletilou klientkou.

V soukromém životě je herec velmi šťastný s krásnou přítelkyní Petrou Hebkou. Rád s ní chodí i do společnosti a je vidět, že po dvou letech vztahu to mezi nimi stále jiskří. Nechyběla ani na filmové premiéře a na nedávném Česko-Slovenském plese se navzájem neustále dotýkali jako dva puberťáci.

„Máme tendenci trošku porušovat pravidla, i když se to snažíme dělat s ohledem na náš věk a nedělat ze sebe úplně kašpárky. Ale tohle nás baví, lehce zlobit,“ smál se Marek. A jaký by měl podle něj být muž, co se chování k ženě týče? „Především galantní, ale ne úplně suchoprdný. Ideální spojení je gentleman se smyslem pro humor. To je cesta, o kterou se snažím,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám