Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhá léta se zdálo, že manželství Vladimíra Kratiny je postaveno na hodně silných základech. Poté, co paparazzi vyfotili jeho ženu Jitku, jak se vášnivě líbá s jiným mužem, to tak jisté není.

Manželka známého herce Jitka Kratinová se toho před pár dny nebála! Na vyhlášení ankety Zlatý kuchař 2023 do Café Louvre dorazila s neznámým gentlemanem a víc než o výsledky zmíněného klání se zajímali jeden o druhého.

Nechyběly zamilované pohledy, vzájemné doteky, držení se za ruce, a když už padly i poslední zábrany, došlo i na vášnivou líbačku. Takhle jsme paní Jitku s jejím manželem už dlouho neviděli. Na přátelské políbení s „kamarádem“ to v tomto případě rozhodně nevypadalo.

Navíc se tak stalo na akci, kde se dala předpokládat přítomnost novinářů, nešlo o utajené rande, kde by zvědavcům bylo jejich dostaveníčko utajeno a šikovně skryto.

„V jaké souvislosti voláte?“ zeptal se Vladimír Kratina, když jsme mu zavolali s prosbou o vyjádření ke zmíněným fotografiím. „Odkud že jste?“ zbystřil známý herec, který posléze hovor velmi rychle ukončil, když se ubezpečil, o co jde. „K tomu nebudu nic říkat. Děkuji za váš zájem,“ dodal a položil telefon.

Jeho žena Jitka pro jistotu mobil nezvedla vůbec, i když i ji jsme v dané věci oslovili, aby dostala prostor vášnivou schůzku okomentovat.

Reklama

Další články

Načítám