Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle magazínu US Weekly spěje manželství herečky Natalie Portman (42) k rozvodu. Problémy oscarové herečky s o čtyři roky starším manželem Benjaminem Millepiedem údajně způsobil jeho poměr s pětadvacetiletou ženou.

Manželé, kteří spolu mají dvanáctiletého syna Alepha a šestiletou dceru Amalii, se podle nejmenovaného zdroje magazínu údajně rozhodli jít každý svou cestou, přestože se původně snažili vztah zachránit. Pokusy o nápravu důvěry ale zřejmě nedopadly podle představ. Manželé se zatím k těmto informacím nevyjádřili.

Potíže v jejich partnerství odhalil v červnu francouzský časopis Voici, který tvrdil, že Millepied měl poměr s klimatickou aktivistkou Camille Étienne. Zasvěcený zdroj tvrdil, že údajná aféra byla jen krátkodobou záležitostí a už skončila. Podle Page Six se Portman dozvěděla o nevěře svého muže už začátkem března. Po tomto ‚prohřešku‘ se Benjamin údajně snažil udělat, co mohl, aby manželství zachránil.

„Ví, že udělal obrovskou chybu, a dělá vše, co může, aby mu Natalie odpustila a on udržel jejich rodinu pohromadě. Natalie nemá v úmyslu nic prezentovat v médiích, její největší prioritou je chránit své děti a jejich soukromí,“ řekl obeznámený zdroj magazínu People.

Podle jiného zdroje britského Daily Mailu jsou ovšem informace o jejich odloučení jen fámy a spekulace a dvojice dosud neučinila žádné pevné rozhodnutí.

Natalie se s Benjaminem seznámila během natáčení snímku Černá labuť v roce 2009. Millepied je francouzským tanečníkem a choreografem, který herečku připravoval na natáčení baletních scén. Portman za roli získala Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám