Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do seriálu Zlatá labuť vstoupila herečka Sarah Haváčová s pořádně zápornou rolí. Hraje manželku nacisty Grubera v podání Jaroslava Plesla. Divácké reakce na sebe nedaly dlouho čekat.

„Pravda je, že paní Gruberová spíš není oblíbená. Ale já mám takovou větu, kterou říkám. Nikdo a nic není černobílý, jenom panda. A tak ani paní Gruberová není pouze zlá dáma. Myslím, že to vyvěrá z nějaké bolesti, úzkosti a nenaplněné touhy,“ míní herečka. „Ty reakce jsou odmítavé. Ovšem divák, který má přehled, ví, že já nejsem paní Gruberová,“ dodala.

Osobně, mimo virtuální svět, se naštěstí s negativními reakcemi nesetkala. „Mně se totiž stává, že mě opravdu nikdo na ulici nepoznává. Jak tam mám jiné vlasy, šaty, make-up. Dokonce jsem tím, že hraji paní Gruberovou, překvapila i dvakrát, když jsem s někým seděla u stolu. On ten dobový kostým pomáhá i vám samotným, že se snáze stanete někým jiným,“ domnívá se.

Sarah Haváčovou můžeme kromě seriálů, zahrála si i v projektech Pozadí událostí, Ochránce, Ordinace v růžové zahradě anebo Profesor T, znát také z divadla. Po boku Karla Heřmánka mladšího zazářila například v představení Po konci světa v Divadle Bez zábradlí. Čeká ji také film. „Pro Českou televizi budeme natáčet film o Bedřichu Smetanovi. Já hraju Betty Smetanovou a Bedřicha Václav Neužil,“ prozradila Sarah, která je velkou milovnicí vážné hudby.

Reklama

Další články

Načítám