Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před začátkem letních prázdnin odehrála principálka Divadla Radka Brzobohatého poslední premiéru této sezóny. Herečka Romana Goščíková má za sebou intenzivní zkoušení náročného divadelního thrilleru Hračička, ve kterém se od září bude alternovat s Lucií Vondráčkovou (44).

Slavnostní uvedení nového představení, které vypráví příběh o touze někoho ovládat a o tom, jaké to je potkat se s psychopatem, odehrála po boku kolegy Jana Fanty a nutno říct, že se bylo na jevišti na co koukat. Manželka režiséra Karla Janáka se před publikem ve vyhrocených scénách objeví nejen v kalhotkách, ale také polonahá.

„Takové role jsou snem každého herce, během dvou hodin vystřídáme snad všechny emoce, s výjimkou jen těch mateřských. Ale samozřejmě to s sebou nese velkou zodpovědnost, abychom udrželi divákovu pozornost, byli opravdoví tak, že se o nás budou bát, občas se leknou, ale i úlevně zasmějí. A celé zkoušení bylo velice náročné, jak psychicky - kromě prožití situací, do kterých se běžně nedostáváme, naštěstí, jsme se také museli přestat před sebou stydět,“ svěřila se herečka.

„Svlékáme se tam a jsme i velice kontaktní,“ prozradila Romana s tím, že zkoušení bylo náročné také fyzicky. „Já chodila domů samá modřina, z veřejné generálky jsem si přinesla dokonce monokl na tváři, když Honza zabral trochu víc, což jsem nečekala a skončila jsem hozená na dveřích. Honza si zase způsobil otok zápěstí, prostě taková menší jatka, ale bude se mi po nich stýskat,“ prozradila Romana Goščíková, která si plánuje s rodinou užít krásné léto.

„Na letošní prázdniny, kromě jednoho termínu Freddie - Concert show v červenci, plánuju volno! Vloni žádné nebylo, neb jsme točili Agrometal a pak rovnou navázala nová sezóna, ve které jsme v Divadle Radka Brzobohatého uvedli čtyři premiéry, takže letos bude lenošení opravdu zasloužené,“ řekla Super.cz herečka.

Reklama

Další články

Načítám