Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka herce Pierce Brosnana (58) Kelly Shaye Smith (48) podala žalobu na restauraci R & D Kitchen v kalifornské Santa Monice. Smith tvrdí, že po konzumaci jejich pokrmu cítila silné bolesti a byla nemocná. Zajímavé však je, že k údajné otravě došlo již před dvěma lety, ale k žalobě se Brosnanova žena odhodlala až nyní. Přestože není jasné, jaké potraviny žena konzumovala, utrpěla prý vážné a trvalé poškození svého zdraví, aktivity a sil.

Více informací se k případu zatím neví, je pouze jasné, že Smith požaduje blíže nespecifikovatelnou finanční částku jako odškodné.

Bývalý představitel agenta 007 Pierce Brosnan si vzal Kelly v roce 2001 a mají spolu dva syny, čtrnáctiletého Dylana a desetiletého Parise, který s rodiči nedávno vyrazil na nákupy zdravých potravin na farmářské trhy v Malibu.

Přesto, že je spolu dvojice již tolik let, Brosnan v nedávném rozhovoru řekl, že je do své ženy zamilovaný více, než kdy dřív a nikdy prý nebyl v pokušení, když hrál po boku mnoha nádherných žen.

„Existuje pár žen, které si získaly mé srdce po filmařské stránce a spolupracovat s nimi je jedna z výhod mé práce. Mohu tančit pod světly reflektorů s kýmkoli na obrazovce, ale Kelly i já víme, že je to jen fantazie, ne realita a že já přijdu domů, pověsím svůj klobouk a vrátím se k té, kterou miluji,“ řekl Brosnan.

Reklama

Další články

Načítám