Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kelly Preston (50) se téměř čtyři roky vyhýbala odpovědím na dotazy ohledně smrti jejího syna Jetta, jehož otcem byl John Travolta (58). Jett trpěl autismem a začátkem roku 2009, když mu bylo pouhých 16 let, prodělal epileptický záchvat. Rodina byla v té době zrovna na dovolené na Bahamách. Jett tehdy v rodinném pronajatém sídle v resortu Old Bahama Bay Hotel na ostrově Grand Bahama při záchvatu upadl v koupelně hlavou na zem a na následky zranění zemřel.

Preston se nyní poprvé rozhodla s bolestnou životní ránou podělit v rozhovoru pro magazín People a v televizním pořadu The Doctors. Herečka věří, že vývojové poruchy způsobuje stále častěji naše znečištěné prostředí. Velký vliv na ně má i naše nezdravá strava, a především chemie v ní obsažená. Kelly přiznává, že jejímu synovi určitě nepřispělo ani to, že během jeho kojení brala antibiotika. Preston by tak ráda apelovala na budoucí rodiče, aby se víc věnovali zdravé výživě a sama propaguje především organickou stravu.

Herečka má s Travoltou ještě dvanáctiletou dceru Ellu a rovněž dvouletého syna Benjamina. Jejich manželství trvá již 21 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám