Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka fotbalového bouřliváka Davida Limberského (36) se už brzy stane maminkou. Lenka Limberská (36) už ví, že bude mít s plzeňským obráncem dcerku, kterou pojmenují Lily.

Krátce před porodem nastávající maminka uspořádala takzvanou baby shower, tedy akci, kdy se s kamarádkami oslavuje budoucí maminka. Jedná se tedy především o parádní dámskou jízdu plnou dárečků a nafukovacích balonků.

Lenka byla z návštěvy kamarádek nadšena. „Baby shower. Holky moje, bylo to krásný. Je skvělé mít kolem sebe lidi, kteří si udělají čas jen pro vás. Lilienka bude mít úžasné tetičky,“ děkovala na Instagramu nadšená nastávající maminka.

Lenka Limberská, známá také pod dívčím příjmením Olbertová, působila jako modelka a moderátorka. Za Davida Limberského se provdala loni na exotickém ostrově Mauricius. Fotbalista už je zkušeným otcem. Z předchozího vztahu má dceru Natálii (12) a syna Davida (9).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám