Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Benda, stále ještě manžel Alice Bendové (50), která světu konečně oficiálně přiznala vztah se svým mladším milencem Michalem Topolem (26), se kterým byla o víkendu přistižena při vášnivých polibcích, nevěřil vlastním očím. Michal na sobě prý měl čepici, která patří právě Bendovi.

Černého kulicha, kterého měl šestadvacetiletý Topol při líbačce s Alicí před objektivy novinářů naraženého na hlavě, si Václav Benda podle svých slov pořídil ve Spojených státech amerických a  Alice mu ho zřejmě při stěhování odvezla. „Koukám, že máme společného víc než ženu. Tu čepici, co měl na hlavě, jsem si koupil v Americe,“ řekl překvapený Benda, který byl rád, že zbytek oblečení včetně slunečních brýlí, kterými se mladý milenec jeho ženy maskoval, měl své vlastní.

Jak to tak vypadá, v novém domečku, do kterého se po rozluce s Bendou i se svými dvěma dětmi, pětiletým Vašíkem a dvouletou Aličkou, krásná herečka přestěhovala, našel Topol víc než jen otevřenou náruč své přítelkyně.

Vedle ztráty pokrývky hlavy prý Bendu podle zpráv z jeho okolí nejvíce trápí skutečnost, že zatímco jeho manželka neustále v médiích vykresluje jako notorického sukničkáře, tak ve skutečnosti za rozpadem jejich manželství stojí nevěra Alice. Ta se totiž s mladým milencem stýká už několik měsíců a právě on byl důvod, proč se rozhodla Bendová od manžela odstěhovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám