Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize Prima po kritice diváků přesunuje vysílání své novinky Eliška a Damián ze sobotního na pondělní večer. Aby zaplnila díru v sobotním hlavním vysílacím čase, sáhla po druhé sérii úspěšné kriminálky Zákony vlka. Ta však podle informací Super.cz měla běžet až za několik měsíců. Zdá se tedy, že jde o řešení hodně narychlo.

Asi nikdo nečekal, jakou kritiku seriál Eliška a Damián, který měl být nejvýraznějším počinem podzimního schématu, u diváků sklidí. Po pár odvysílaných epizodách s výrazně klesající sledovaností se tak Prima rozhodla jej nahradit. Od druhé série Zákonů vlka si slibuje stejný divácký úspěch jako v případě série první, kterou průměrně sledoval milion diváků.

V ústřední dvojici Zákonů vlka se opět představí Stanislav Majer a Linda Rybová, novou postavou bude doktor v podání Martina Fingera.

„Propuštěný trestanec a nájemný zloděj Robert Černý, který se v první sérii vydával za policistu Šimona Wilka, musel kvůli vývoji událostí opustit Smrkovec a nějaký čas se skrývat. Nyní se vrací zpět v souvislosti s krádeží vzácných křesťanských relikvií, ze které je podezřelý, a také proto, aby uzavřel svoji temnou minulost, protože stále platí, že staré hříchy mají dlouhé prsty,“ přibližuje příběh druhé řady seriálu jeho spoluautorka a producentka Gabriela Erleová.

K Elišce a Damiánovi se ale televize zachovala poněkud macešsky: přesunem na pondělí seriálu připravila opravdu těžkou půdu pro konkurenční boj. O diváky se utká s úspěšnými kriminálkami Oktopus (Česká televize) a Kriminálka Anděl (Nova), jejichž zatím poslední odvysílané díly měly sledovanost přes milion.

Reklama

Další články

Načítám