Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka Meghan Markle (42) Doria Ragland (61) už je na cestě za svou dcerou. Na královskou svatbu dorazí s předstihem. V úterý večer ji řidič odvezl na letiště v Los Angeles, kde nasedla na letadlo směr Británie. Tam se také úplně poprvé potká s královskou rodinou.

Zatímco ve Windsoru jsou přípravy v plném proudu, Meghan je smutná z kolapsu svého otce. Ten údajně dostal infarkt a čeká ho operace srdce, takže se svatby nemůže účastnit. Spekuluje se, že nevěstu povede k oltáři právě její maminka. Sám Thomas Markle (73) údajně řekl portálu TMZ, že se Doria k tomuto úkolu hodí víc.

Doria, která se živila jako sociální pracovnice, by se nyní ráda zaměřila na vlastní podnikání. V práci dala údajně výpověď jen týden poté, co strávila šest hodin u Oprah Winfrey, která ji pozvala na rozhovor. Obě si prý velmi dobře rozuměly. Vypadá to, že Doria teď bude mít úplně jiné starosti než práci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám