Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se dočkala parte také od své maminky Svatavy, která ho vyvěsila na náměstí v jejím rodném Frenštátě pod Radhoštěm, kde si její rodina, včetně syna Artura, přeje Ivetu pohřbít, ale vdovec Josef Rychtář (66) si poslední rozloučení představuje úplně jinak a plánuje Ivetu pochovat pravděpodobně v Praze, byť bez obřadu a přítomnosti médií.

"Dne 29. 4. 2014 tragicky odešla ze života zpěvačka paní Iveta Bartošová. Věnujte jí prosím tichou vzpomínku a přejte klid její unavené duši, za zarmoucenou rodinu maminka," píše se v parte.

Nejdojemnější částí parte je úryvek z Ivetiny nejoblíbenější písničky Tichá píseň: "Krásný den se přede mnou otevřel, já do něj vcházím, mezi nebem a zemí, tam štěstí není. Je blízko nás a každý je jak svůj strom do země sází, strom svých nadějí a radostí, strom svých dnů. Tichá píseň zní... Na parte nechybí ani fotka usměvavé zpěvačky.

Zatímco Josef Rychtář podepsal na své vlastní parte, které vyvěsil na vrata Ivetiny vily, i zpěvaččinu rodinu, paní Svatava jméno Josefa Rychtáře neuvedla. A stejně jako zbytek rodiny a syn Artur nebyla s obsahem Rychtářova parte srozuměna. Ivetina maminka nedávno Rychtáře označila za ďábla a nesouhlasí s tím, že si poslední rozloučení plánuje po své ose a nebere v potaz přání syna Artura, jenž by si přál s maminkou se rozloučit ve Frenštátě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám