Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Křížková (39) nedávno s manželem Davidem oslavila 14 let od svatby na zámku Zbiroh. Jachtař David Křížek byl letos v dubnu podmínečně propuštěn z vězení, kde si odpykával trest za spoluúčast na tunelování Metropolitního spořitelního družstva.

Od té doby tráví každou volnou chvilku s milovanou rodinou. Ve vězení si David Křížek nechal narůst dlouhé vlasy, nyní se pochlubil novým sestřihem, vlasy si nechal zkrátit a moc mu to sluší.

„Když holič smí používat jen strojek a 10 % lidí kolem vás má žloutenku, pak není chuť se stříhat. Dnes jsem za vším udělal tlustou čáru. Nový život, nové výzvy, nový sestřih,“ nechal se slyšet Křížek. Nový účes se líbí i jeho manželce Lucii. „Mám novýho kluka,“ tetelila se blahem.

Křížek viditelně omládl, což se neobešlo bez ohlasů na sociální síti. „Největší změnou jsou ty šťastné oči, ale vlasy super, omládl a moc mu tento účes sluší,“ zaznělo mimo jiné v komentářích. Jeden přidala i Lucie Šlégrová. "Jasný, taťka je zpátky!!! Tohle je David, kterého si pamatujeme," napsala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám