Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, co původně vypadalo jako záležitost jednoho klipu, se přerodilo v dlouholetou spolupráci a především silné pouto. Řeč je o zpěvačce Sie a tanečnici Maddie Ziegler, která povýšila svým scénickým baletním výkonem její videoklipy na další úroveň. Ale jak dnes „malá“ baletka vlastně vypadá?

Maddie je už jednadvacet a kromě toho, že svůj taneční záběr rozšířila o herectví a příležitostný modeling, je úspěšná i na poli sociálních sítí. Jen na Instagramu ji sleduje 14 milionů lidí, na TikToku pak více než šest milionů.

Rodačka z Pittsburghu odstartovala svou kariéru již v osmi letech účinkováním v televizním pořadu Dance Moms. Jelikož byla velkou fanynkou zpěvačky Sii, jednoho dne se ji odhodlala oslovit a slovo dalo slovo. V jedenácti se tak poprvé objevila v jejím videoklipu k písni Chandelier, která se stala obrovským hitem. Podobně tomu bylo i o rok později s písní Elastic Heart, kde si Maddie zatančila po boku herce Shii LaBeoufa. Úspěchu se dočkala i jejich spolupráce na singlu Cheap Thrills.

Jak jí to jde před kamerou jako herečce, jste se mohli přesvědčit v komedii Všem klukům: P.S. Stále tě miluju či v muzikálu West Side Story z roku 2021, ještě větší role získala ve snímcích Následky a Music ze stejného roku. Letos by se měla poprvé objevit i v titulní roli, a to v dramatu Fitting In.

Přestože je nyní Maddie už opět single, více než tři roky strávila ve vztahu s o rok starším muzikantem Eddiem Benjaminem. Přestože se letos rozešli, a to údajně v přátelském duchu, byla to zřejmě velká láska. Maddie se nechala rok před rozchodem pro Entertainment Today slyšet: „Každý den jsem úplně nadšená, že s ním mohu chodit. Máme se skvěle a dlouho předtím, než jsme spolu začali chodit, jsme byli nejlepšími přáteli.“

Související témata:
Maddie Ziegler

Reklama

Další články

Načítám