Hlavní obsah
Článek

Malá hvězda právě reprízovaného seriálu Cirkus Humberto Pavla Mixtajová (33) promluvila! Představitelka Helenky zamlada vzpomíná na natáčení s Pavlem Mangem alias Vaškem Karasem s láskou. "Byla to má první nevinná dětská láska," říká žena, která je nyní daňovou specialistkou a k setkání svolila až po ověření, že opravdu mluví s novinářem. "Byla jsem přepadena, od té doby si dávám velký pozor," vysvětluje paní Pavla.

"Naštěstí se mi podařilo utéct. Takže doteď nevím, zda mi chtěl ublížit nebo mě okrást. Od té doby ale neexistuje, že bych po setmění šla po ulici sama. Raději jedu od vchodu ke vchodu taxíkem," vysvětluje svou obezřetnost Mixtajová.

Cirkus Humberto byl její jedinou zkušeností před kamerou. "Vybrali si mě tehdy v jezdeckém klubu. Chtěli holku, která umí jezdit na koni, a já se jim zkrátka hodila. Ale hrát jsem pak už ambice nikdy neměla," tvrdí blonďatá dáma, která si dodnes zachovala lásku ke koním, dokonce má jednoho vlastního.

A jak vzpomíná na samotné natáčení? "Pro nás s Pavlem to bylo dobrodružství. Dospělí na nás byli milí, jen štáb jsme občas potrápili. Pavel měl toho natáčení víc jak já, tak nevím, jak to zvládal se školou, ale já točila jen pár dnů v měsíci, takže jsem skoro nic nezameškala," říká.

"Z natáčení si vzpomínám na to, když ke mně přišel pan František Němec a ptal se mě, jestli vím, na jaké bedně to sedím. Když mi řekl, že v ní je hroznýš královský, vyskočila jsem s jekotem dva metry vysoko," dodává s úsměvem na závěr Pavla Mixtajová, která má partnera, na děti ale prý ještě není vhodná doba.

Reklama

Další články

Načítám