Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejistu Zdeňka Bahenského čeká pěkně dlouhý půst. Jeho partnerka Taťána Makarenko (34) se chystá odcestovat na několik měsíců do zahraničí, aby si tam splnila sen o působení ve velkém světě modelingu.

„Zdeněk se s mým odjezdem bude muset smířit. Už jsme o tom mluvili a hodlá mě podporovat, stejně jako já jeho podporuju v hokeji,“ říká Makarenko. Dvojice bez sebe byla nejdéle dva týdny a nyní ji čekají minimálně dva měsíce odloučení. „Myslím, že po tom, co jsme spolu všechno už zvládli, to nebude ani pro jednoho stresující období a v poklidu to zvládneme,“ říká modelka. „Přece jen to bude aspoň příjemné oživení vztahu, když spolu budeme do konce života.“

Modelčina domácí agentura dostala pro Táňu nabídky na působení v lokálních agenturách v Novém Dillí, Istanbulu, Dubaji a Bejrútu. „Musím si rozmyslet a zvážit, které místo pro mě bude nejlepší,“ nechala se slyšet Makarenko a dále na toto téma uvedla: „Myslím, že je velice důležité mít dobrou agenturu v zemi, ve které pobýváte, jelikož jen kvalitní agentura zajistí více castingů a zakázek. Nejsem modelka s velkým M, ale někde mi snad štěstí bude přát.“

Právě kvůli svému plánovanému pracovnímu pobytu v zahraničí modelka fotí nové materiály do portfolia. Neznamená to, že by měla sexbomba málo fotek, ty stávající jsou ale pro potřeby agentur příliš odvážné a sexy, a proto musí kráska nafotit něco klasičtějšího. Právě proto vznikly snímky, které si můžete prohlédnout v galerii.

Reklama

Další články

Načítám