Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O vzhledu zpěvačky Madonny (65) se vedou debaty už velmi dlouho. Zatímco popová diva stárne, její obličej působí stále vyhlazeněji. A to nejen na sociálních sítích, kde si ještě vypomáhá pěknou řadou filtrů, ale i v reálu. Sama ovšem žádné plastiky ani kosmetické zákroky nikdy nepřiznala.

Poslední tiktokové video královny popu, které rozvířilo spekulace o její sexuální orientaci, neuniklo ani skotské moderátorce Lorraine Kelly. Ta se ve čtvrtečním vysílání své ranní show Lorraine do Madonnina vzhledu pěkně obula.

„Je to fakt Madonna? Vůbec ji nepoznávám,“ komentovala. „Upřímně, co si to udělala? Bývala tak krásná. Proč, proč, proč si to ty ženy dělají? Teď vypadá jako vařené vejce. Nemá vůbec žádné kontury. Jsem rozpolcená, protože ji mám opravdu ráda,“ nechala se slyšet.

Po vysílání si ale jindy oblíbenou moderátorku podali na sociálních sítích její diváci. Ti si myslí, že to s přirovnáním k vařenému vejci opravdu přepískla.

Komentář označili jako „body shaming“, krutý, falešný a pošetilý s tím, že nechápou, kde nechala moderátorka slušné vychování. Zdůrazňují také, že je věc každého, co si dělá se svým tělem, a není správné, aby se ženy vzájemně takhle haněly.

Našla se ale i řada těch, kteří si s Lorraine notovali. Ačkoliv jejímu drsnému přirovnání vyloženě nefandili, souhlasili s tím, že je škoda, že některé slavné ženy neumí stárnout přirozeně.

Co říkáte na komentář Lorraine Kelly? Myslíte si, že bylo přirovnání Madonny k vařenému vejci přes čáru? Hlasujte v naší anketě!

Myslíte, že byl komentář Lorraine Kelly namístě?
Ne, přehnala to.
1,9 %
Docela to sedlo.
91,4 %
Je jedno, co si myslí, jako moderátorka by měla být slušná.
6,7 %
Celkem hlasovalo 21930 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám