Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sociální sítě věší Mariah (55) jednu fotku za druhou, na nichž se prezentuje jednoznačně jako sexbomba s přetékajícím dekoltem. V patřičných pózách, které už má bravurně nacvičené, byste jí to opravdu uvěřili. Jenže...

Skutečný život existuje a není jen iluzí z internetu. A stejně tak Mariah musí občas opustit svoji přeslazenou, vysněnou zlatou klec a vyjít si vydělat něco málo peněz mezi nás 'obyčejné smrtelníky'.

Ale z toho, co pak předvádí naživo, by se jednomu udělalo slabo. Jako třeba teď, když vystoupila se svou show ve známém kasinu The Colosseum at Caesars Palace v Las Vegas. Každý, kdo má Mariah rád a sleduje ji, ví že za poslední roky trochu 'nakynula'. Ale její skutečné rozměry by asi nepředpokládal nikdo. U této divy s neuvěřitelně silným hlasem je potřeba přeci jen trochu sebereflexe, a pokud na sobě nezačne makat, současné kostýmy už musí definitivně uložit na dno šatníku, ať tam na ně sedá prach.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám