Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama řešila se synem vrozenou genetickou vadu, kdy se malý Sebastian narodil se srostlými prsty na rukou a na nohou. Zpěvačka kapely Verona Veronika Stýblová byla také jednou z prvních, která se dozvěděla o zdravotních problémech, které má její kolegyně Michaela Gemrotová (38) s dcerou Anežkou. Není divu, že podpořila i její charitativní koncert.

Veronika zpívala v Divadle Broadway pro Nadaci Anežka v šatech, které měly tak hluboký dekolt, v jakém jsme ji už dlouho neviděli. „Nejsem žena, která by jeden outfit vynesla jenom jednou. Tyhle šaty mi šila na míru návrhářka Petra Brzková ještě před těhotenstvím. Jsem ráda, že se do nich vejdu, i když bez korzetu, který by všechno držel tam, kde má, by se to neobešlo. Po miminku mi prsa narostla a větší o číslo už zůstala,“ svěřila.

Když už jsme se dostali k jejímu prvnímu těhotenství, zajímalo nás, zda se zpěvačka v dohledné době chystá rodinu rozšířit. „Ptá se mě na to hodně lidí, ale já se nikdy neviděla jako maminka dvou dětí. Neříkám, že v budoucnu k tomu nedojde, ale zatím se cítím dobře tak, jak to je. Mám hodně práce, s Veronou jezdíme koncertovat prakticky každý víkend. Ráda bych se svému dítěti věnovala naplno a nerada bych svoji lásku dělila mezi další. Zatím to tak necítím,“ uzavřela Veronika.

Reklama

Další články

Načítám