Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná ještě vzpomínáte na nechvatlně proslulé šaty, které před rokem a půl vynesla britská aristorkratka Lady Victoria Hervey na červený koberec během filmového festivalu v Cannes. Nesedící šaty, jejichž řetízkový vršek bylo prakticky nemožné uhlídat, rozhodně poutaly pozornost a okolo stojící lidé jen nevěřícně zírali, co všechno jejich nositelka ještě nechtěně předvede. Victoria se z přešlapu poučila a její modely jsou od té doby o něco decentnější. Na čtvrteční premiéře akční novinky Hunger Games: Balada o ptácích a hadech jako by to však snad ani nebyla ona.

Do londýnského FBI IMAXu se dostavila v černé róbě s třpytivými prvky, které ji zepředu zahalovaly doslova od krku po paty. Až když se otočila k fotografům zezadu, bylo znát, že trochu své pověstné rebelie přeci jen ponechala alespoň holými zády. Na její poměry se ovšem jednalo o model vskutku nevídaně střídmý.

Lady Victoria, jež se narodila na 61. narozeniny svého otce markýze z Bristolu Victora Herveye, je dlouhodobě vnímána jako černá ovce královské rodiny. Kromě vyzývavého oblečení u ní hrál prim divoký společenský život a velice nestálé partnerské vztahy.

Rovněž její velmi útlá postava, která u mnohých vyvolávala podezření na poruchu příjmu potravy, nebyla zrovna tím, co by bylo u dámy jejího postavení vítáno. Victoria se ovšem objevila i v několika britských sitcomech či reality show, mimo jiné i v tamní verzi Love Islandu.

Reklama

Další články

Načítám