Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás na Super.cz informovali, že za vznikem skladby Mikolase Josefa s názvem Lie To Me, díky které se dočkal fenomenálního úspěchu na Eurovision Song Contest, stojí právě rozpad vztahu s přítelkyní.

Sympatický zpěvák na vztahy podle všeho nemá štěstí. „Zatím jsem single. Bohužel,” krčil rameny zpěvák, který na Eurovizi skončil šestý. V nový vztah Mikolas stále věří a je otevřený všem možnostem. „Žádná nová známost zatím není. Doufám v ni a snad se toho dočkám,” říká Miki a jedním dechem dodává: „Třeba to pro mě konečně dobře dopadne. Třeba jsem musel udělat tohleto, aby to pro mě nakonec dobře dopadlo.”

Poslední měsíce věnoval hudebník spoustu času a energie přípravám na světové finále hudební soutěže a na randění pochopitelně neměl čas. „Můj osobní život musel kvůli Eurovizi stranou. Snad se k němu znovu vrátím a budu šťastný,” řekl nám v interview po svém vystoupení na Václavském náměstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám