Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se měla tento týden účastnit soudního jednání, kde měla být klíčovým svědkem ve sporu svého partnera Josefa Rychtáře (66). Už podruhé se ale omluvila ze zdravotních důvodů. Svědci ale tvrdí, že jí nic není.

Poprvé Iveta nedorazila po autonehodě, kdy její auto bouralo cestou z koncertu. Rychtář ji omluvil s tím, že musí být v klidovém režimu. Nehoda byla zdokumentována, takže o tom žádné pochybnosti nebyly. Nyní je to ovšem poněkud jinak.

Iveta měla údajně nehodu na kole, jejímž následkem byla zlomená klíční kost a otřes mozku. Noc strávila na JIPce, ale pak na revers nemocnici opustila. Několik dní poté nedorazila k soudu. Ale fotoreportér Blesku zpěvačku spatřil na zahradě jejího domu.

Popsal, že připravila svému partnerovi piknik na sluníčku, měla dobrou náladu, živě gestikulovala. Dokonce zvedala obě ruce nad hlavu, což není krátce po zlomenině klíční kosti reálné.

Pokud by se prokázalo, že zranění fingovala, nehrozí pokuta pouze lékaři, který jí vydal potvrzení, ale také jí. Výše pokuty může být podle právníka až padesát tisíc korun. Josef Rychtář se k situaci odmítl vyjádřit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám