Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Regina Řandová (56), kterou kdysi proslavil film Bota jménem Melichar a diváci si ji oblíbili i jako jednu z drben v seriálu Slunečná, se nikdy netajila tím, že ve svém věku už trochu bojuje s váhou. Teď ale v souboji vítězí.

Regina vyrazila na brněnský Ples v intru sice v jednoduchých, ale máloco odpouštějících černých tubových šatech s vysokým rozparkem a na první pohled bylo vidět, že zhubla. „Naordinovala jsem si přerušovaný půst,“ prozradila svůj recept.

„V lednu jsem začala zkoušet divadlo. Tak jsem si už dopředu řekla, že to nemůžu divákům udělat, aby koukali na stárnoucí hopsající špekatou herečku. V září jsem začala dodržovat večerní nejedení. A pět kilo je dole, úplně bezbolestně. Jím úplně všechno, omezuji se jenom v tom čase. Vyhovuje mi to a funguje to. Cítím se dobře,“ pochlubila se úbytkem váhy.

Stejně jako její kamarádka Eva Decastelo, zvolila Regina model návrhářky Šárky Ordošové. „Spojila jsem se s ní, přivezla mi troje šaty a tyhle se mi líbily nejvíc,“ svěřila se. „A když mám teď ještě dvě možnosti, snad někam vyrazím i s mým mužem,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám