Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé Tomáš Berdych (31) a Ester Berdych Sátorová (24) si aktuálně užívají dovolenou, kterou se rozhodli strávit na Maledivách. Není to jejich první návštěva tohoto malebného souostroví v Indickém oceánu, ale při pohledu na fotky se nelze nikomu divit, že se tam vrací...

Na snímcích je pak vedle bílých písečných pláží a průzračného moře samozřejmě k vidění také Ester, která jimi zásobuje fanoušky prostřednictvím Instagramu. Sociální sítě jsou jednou z mála možností, kde Ester spatřit. Přestože se před půl rokem s manželem přestěhovali do Prahy, na večírku v hlavním městě jsme ji potkali jen jednou, a to na otevření butiku v pražské Pařížské ulici.

Ester se věnuje modelingu, ne však stoprocentně, své pracovní aktivity přizpůsobuje programu svého muže. „Pracuju pro vybrané značky v Londýně. Když mě osloví nějaký český magazín, tak to ráda udělám. Cestuju ale s mým manželem, takže můj život je o kompromisu a musím svou práci přizpůsobit manželově profesi,“ řekla nedávno Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám