Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Hofmann (45) patří k našim nejobsazovanějším hercům. Snad každý si ho z poslední doby pamatuje jako svérázného Luďana ze seriálu Most!, diváky pobavil také ve filmu Známí neznámí.

Oblíbený herec se nyní fanouškům pochlubil perlami ze svého archivu, který prý objevil, když se pustil do velkého úklidu. Na jedné z vtipných fotek je herec zvěčněn s vyholenou hlavou a nahoru vytaženými kalhotami.

„Mám ty kalhoty skoro pod prsama, věřím, že se tahle móda brzy vrátí,“ smál se Hofmann nad svou chuligánskou image. „Myslím, že jsem byl v pohodě,“ vtipkoval pro změnu u fotky, kde znuděně pózoval u vánočního stromečku.

Na jiném snímku si jako malý kluk hrál na indiána. „Prázdniny u babičky na Slovensku. Dělala polívku. Doba her a malin nezralých,“ okomentoval Hofmann momentku z dětství.

Z archivních záběrů je patrné, že tvůrci seriálu Most! měli kvalitní casting. Hofmannův seriálový syn Tonda v podání Filipa Františka Červenky totiž nápadně připomíná Hofmanna zamlada.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám