Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) je novou posilou seriálu Ulice, kde ji diváci už mohli poprvé vidět v roli učitelky, která zamíchá celým dějem.

„Role mi padla jak ulitá, i když to teda nechám na divácích. Baví mě to moc, protože jsem si vždycky přála učit, ještě než jsem šla na konzervatoř,“ svěřila se herečka a zpěvačka nedávno Super.cz.

Diváci nekonečného seriálu Ulice přijali Lucii Vondráčkovou až na pár rýpavých komentářů velmi vřele, o čemž by se například Emmě Smetana v seriálu Eliška a Damián mohlo jen zdát. A to i přesto, že Vondráčková v Ulici zřejmě nebude pouze za kladnou postavu.

„Mně se teda zatím moc líbí. Je pozitivní, sympatická, příjemně se poslouchá a s Magdou zatím fajn dvojka, nechápu ty hejty. Vždyť je to příjemná herečka,“ napsala jedna z divaček, se kterou spousty lidí souhlasí.

„No, dějem to asi zahýbe hodně, ale od toho je to seriál. Možná, že se budeme divit,“ uvedl fanoušek seriálu.

„Lucie je top oživení seriálu. Krásná a vždy velmi sympatická žena,“ pochvalují si fanoušci.

„Překvapivě se mi tam líbí. Těším se na její dějovou linku,“ podotýkají další.

Lucie Vondráčková se v posledních letech prioritně věnovala svým synům. Ti ale rostou jako z vody, a tak se již Lucie opět začala intenzivněji věnovat i herectví. A to nejen tomu divadelnímu. „Postupně jsem se začala vracet k herectví a zjistila jsem, že mi nesmírně chybělo a že už je čas se vrátit sama k sobě. Děti mi to umožňují, protože už jsou větší a nastal správný čas,“ svěřila se nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám