Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její šaty od módního návrháře Dominika Navrátila sice módní policisté rozhodně nevyzdvihli jako „highlight“ slavičího večera, ale hlavně, že se v nich sama cítila dobře. „Vzala jsem si je, protože jsou hezké,“ byla zpěvačka Lucie Vondráčková (44) spokojená se svým modelem. Ještě více ovšem s doprovodem, protože ji na galavečer doprovázel partner Zdeněk Polívka.

Šaty byly tenounké jako pavučina; a v našem videu uvidíte, jaká v nich zpěvačce byla zima. A protože transparentní látka zakrývala dekolt, i když pod ní prosvítal korzet či všitá podprsenka, nepřipadal model Lucce příliš odvážný. „Připadám si spíš jako zakuklené vajíčko,“ smála se.

Zpěvačka je majitelkou osmi stříbrných a dvou bronzových slavíků, už pár let na stupně vítězů nedosáhla, ale muziku rozhodně nevzdává, i když se v poslední době plně věnuje také herecké kariéře. „Vydala jsem novou desku, ze které šly ven už asi tři nebo čtyři singly a půjdou další. Pořád pracuju a baví mě to,“ řekla Super.cz.

Zajímalo nás, zda náhodou nepomýšlí na to, že by třeba něco natočila i se svým přítelem, jak už to u některých párů bývá. „Tak to opravdu neplánujeme. Ať se každý drží svého kopyta,“ míní Lucie.

Reklama

Další články

Načítám