Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční tiskovou konferenci televize Nova si nenechala ujít řada známých osobností. Zdálo se, že i dress code na tuhle událost byl daný, spousty celebrit totiž přišly v outfitech modrých barev.

Vůbec nejnepřehlédnutelnější dvojicí byla Lucie Vondráčková (44) a Zorka Hejdová (33), které vsadily na stejnou kombinaci barev. Obě si oblékly blankytně modrý top a bílé volné kalhoty. Zpěvačka i moderátorka mají navíc blond vlasy, a tak byly na první pohled téměř k nerozeznání.

„Směju se, věděla jsem, že to přijde. Dokonce jsem si Lucku taky fotila a smála se tomu, jak jsme se sladily. Nicméně se jedná jen a jen o náhodu, nic víc,“ prozradila Zorka pro Super.cz.

S humorem vzala tuhle situaci také Lucka Vondráčková. „Byla to shoda krásně modrobílých okolností. A myslím, že to se Zorkou bereme jako Miley Cyrus a Samantha v Sexu ve městě. Kamarádsky a sportovně,“ řekla nám zpěvačka a herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám