Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny proběhl Den válečných veteránů. Památku všem, kteří bojovali za svobodu, uctila i Lucie Šlégrová (42). „Vždycky se snažím podpořit jakoukoli akci, která má smysl. Každý, kdo bojoval za obranu svobod, by měl tuto akci podpořit svou přítomností nebo příspěvkem. Já udělám obojí,“ řekla Super.cz v rozhovoru bývalá královna krásy.

Modelka měla osobní důvod, proč na akci dorazit.

„Můj děda přežil nálet na Drážďany za druhé světové války. Vyprávěl mi příběh, jak chytře utíkal od řeky, zatímco ostatní běželi směrem k ní a stalo se jim to osudným. Dva dny mu prý trvalo, než se dostal na území Čech. Z černovlasého mladého chlapa se vrátil domů šedivý a bílý člověk. Člověk si pak uvědomí, jak psychicky náročné jsou tyto situace,“ říká manželka hokejisty Jiřího Šlégra.

Modelka se snaží využít své popularity pro dobrou věc, a proto přišla podpořit sbírku Vlčí máky. „Jelikož mám tyto příběhy naposlouchané, tak jsem s radostí souhlasila tuto akci podpořit.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám