Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistku Lucii Šafářovou (37) fanoušci znají s blond vlasy, s nimiž málokdy experimentovala. Teď se ale odhodlala ke změně. A nejspíš si řekla, že když už, tak pořádně! Vlasy obarvila na růžovo a sklízí pochvaly.

V popisku fotky, kterou sdílela na Instagramu, Lucie uvedla, že se odhodlávala drahnou dobu, než zkusila odvážnější odstín. „Trvalo mi pár let, než jsem to zkusila,“ přiznala. Byl to výstup z komfortní zóny, podle jejích fanoušků ale správným směrem. „Ještě jsem neviděla nikoho, komu by růžová tak slušela,“ vzkázala Šafářové jedna z fanynek, pochval má ale u fotky mnoho.

V popisku Lucie označila i svou kamarádku a někdejší parťačku Bethanii Mattek-Sands a kouče Roba Steckleyho. Navrhla jim, že by se mohli obarvit všichni tři.

Steckley jí odpověděl, že pokud se vrátí, tak to udělá, Mattek-Sands přidala i vtipnou poznámku. „Ahaha, říkala jsem ti to!!! Takže teď jsem já ta nudnější?!“ napsala se smajlíky Američanka, která ráda experimentuje se svým vzhledem.

Některé z fanoušků zajímalo i to, co na novou image říká Luciin manžel, hokejista Tomáš Plekanec. To Šafářová zatím neprozradila… Jak se vlasová proměna líbí vám?

Reklama

Další články

Načítám