Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší potomek České Miss Lucie Hadašové (37) a hokejisty Jaroslava Bednáře (47) má za sebou společenskou premiéru. A kam jinam by malého Jaroslava Tobiáše rodiče s sebou vzali než na brněnské hospodářské veletrhy. Sami mají doma tolik zvířat, že je bývalá modelka nedokáže pomalu ani spočítat.

Syna, kterému je sedm a půl měsíce, si Lucka nemůže vynachválit. „Je to naše usměvavé miminko, velmi šťastné, stále dobře naladěné a prý celý tatínek,“ svěřila se. „Doma jsme nechali naše holky Denisku a Vanessku, to už jsou slečny, a vyrazili jsme jen s malým. Do Brna se ráda vracím, studovala jsem tady, chodila zde první přehlídky,“ vzpomínala.

„Máme opravdu velice kladný vztah k přírodě, jak k myslivosti, tak k rybolovu, potažmo i k rostlinám. Doma máme zahrádku, pěstujeme si svoje ovoce, zeleninu, takže dneska jsme přijeli nabrat další zkušenosti. Traktory se nám líbí a už jsem manželce říkal, že bych si jednou chtěl traktor pořídit, až budu starší a až kluk odroste,“ dodal Jaroslav Bednář u prohlídky traktorů na veletrhu Techagro a Silva Regina.

Iniciátorem chovu zvířat, který mají nedaleko Prahy, je právě on. Na relativně luxusních stavebních pozemcích pasou ovce, u sousedů muflony, donedávna měli i daňky, mají také tři psy a pořádné hejno slepic – bílé leghornky i klasické „červenky“. Některé si odchovali z kuřátek, ale zkušenost mají i s líhnutím.

„Posbírali jsme vejce od našich slepic a já jsem po určité době měla důležitý úkol – prostě jsem si vzala peřinu nebo deku přes hlavu a baterkou vejce prosvěcovala, abych viděla, která se chytla, kde se začíná tvořit zárodek kuřátka. No a podařilo se,“ vyprávěla modelka.

Zvířata sice nechovají na porážku, ale pro radost, nicméně Bednář je i nadšeným lovcem. Svého prvního srnce ulovil před 30 lety. Chodím si do lesa odpočinout, nejradši se procházím, vezmu svého pejska Jacka Russella, je to výborný parťák a je moc šikovný. Kolikrát jdu i bez flinty, přikrmit zvěř, jen tak relaxovat. Není to úplně o lovu, ale o tom, jít se do lesa zregenerovat a vypnout,“ upřesnil.

Reklama

Další články

Načítám