Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitel Jabloneckého divadla Pavel Žur v pondělí velmi nečekaně zemřel. Slzy pro něj roní nejen Lucie Bílá (58), ale také manželka Pavla Trávníčka Monika, která s ním před pár dny domlouvala program.

Pavel Žur byl dlouholetým ředitelem divadla v Jablonci nad Nisou a také sbormistr Dětského pěveckého sboru Vrabčáci. Smutně dnes jeho odchod okomentovala Monika Trávníčková. „Dnes na cestě do Jevíčka mě zasáhla velmi smutná zpráva, opustil nás náš milovaný ředitel Jabloneckého divadla Pavel Žur. Skvělý kamarád a přítel, co měl rád kulturu a umění... Před týdnem jsme ještě společně domlouvali program.“

Dojemný vzkaz na Instagramu zanechala slavice Lucie Bílá. „Ani ve snu by mě nenapadlo, že se vidíme naposledy. Děkuji za všechno, Pavlíčku,“ připsala na Instagram k fotce, na které je s divadelním ředitelem vyfocena. Sám Žur odešel velmi náhle, ještě v sobotu oddával a poslední příspěvek si na svůj profil na sociální síti přidal včera.

Pavel Žur divadlu šéfoval od roku 1999 a přivedl do něj nejen právě Lucii Bílou, ale také Magdalénu Koženou nebo Evu Urbanovou. Všichni přátelé a známí o něm hovořili jako o muži s velkým srdcem, skvělém člověku a výborném kamarádovi. Bylo mu sedmapadesát let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám