Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi jediným zásadním protikladem soužití Lucie Bílé (58) a Radka Filipiho je, že on se snaží kvůli svým soutěžím nabírat na váze a zlatá slavice naopak hubne. Ve zdravém životním stylu si ale oba maximálně vyhovují.

„Bez cvičení by to ve zpívání nešlo. Jsem vrcholový sportovec stejně jako on. Vždycky jsem se snažila cvičit a netýkalo se to ani tak partnerů jako mého povolání. Teď k tomu mám samozřejmě ještě blíž. Našimi tématy není jen hudba, ale i posilovna, cvičení a řád v jídle,” říká Bílá.

„Mám kondiční cvičení na jevišti. Když nemám divadlo, snažím se cvičit doma a pak se cítím lépe. Tělo vám to vrátí dobrou náladou a pozitivní energii,” nechala se slyšet hudební hvězda, jejíž postavu by jí mohly závidět i o generaci mladší ženy.

Zpěvaččin životní partner je také jejím osobním trenérem. Sama prý nepotřebuje mít nad sebou v posilovně přísný dohled, jelikož má dostatek zodpovědnosti.

„Nepotřebuji nikoho, kdo by na mě měl být přísný, já jsem přísná sama na sebe. On je pro mě nejlepším trenérem. Radím se s ním o jídle i o tom, co ve fitku mám dělat,” říká Lucie Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám