Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Lucii Bílou (58) si v televizi Prima hýčkají. Bílá, která v poslední době šokuje svými obrovskými dekolty, se kromě porotcování show Česko Slovensko má talent, ujme i role poradkyně v dalším pořadu. Všichni jsou zvědaví, zda i v této roli předvede nějaký sexy outfit.

Televize Prima přichází s novým typem pořadu, tzv. sociální reality show. Tentokrát bude štáb radit a sledovat vybrané účastníky, kteří nemohou najít zaměstnání. Nepůjde pouze o dlouhodobě nezaměstnané, ale i o mladé lidi, kteří si potřebují ujasnit, co vlastně chtějí dělat. Cílem pořadu je najít pro účastníky ideální práci.

Štáb jim umožní vyzkoušet si práci jejich snů nezávisle na jejich vzdělání a schopnostech, například zpěvačka, herečka, muzikant nebo módní návrhářka. Právě při tom jim bude radit právě Lucie Bílá, která se ke své pozici na scéně české populární hudby dostala od šicího stroje ve fabrice.

Vedle ní se s účastníky setká například Ondřej Soukup (72), Ota Balage či Jiří Adamec (76). V úvodním teambuildingu navíc prověří všechny účastníky herečka Eva Holubová (65) a celým pořadem bude diváky provázet hlas Pavla Kříže.

Reklama

Další články

Načítám