Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Benešová (49) vyvedla část rodiny na večeři. Na mušlích si přišla pochutnat se starším synem Luciánem, kterého má s hercem Filipem Blažkem (50), a jeho manželkou Anežkou. Po pěti letech se ve společnosti objevil i její mladší syn Štěpán, jehož otcem je herec Tomáš Matonoha (53).

"Všechny nás sem nevezmou, tak ty členy rodiny střídám," smála se Lucie, která loni na večeři k Prague Mussels Weeku vzala maminku a snachu. "Když se sejdeme všichni, jsme jako Homolkovi a je nás asi čtrnáct," vysvětlovala.

"Vzala jsem Luciána, který nebyl loni, a Štěpána, který je gourmet a dobré jídlo ocení. Teď mu bude osmnáct a byla jsem ráda, že se mnou vyšel, protože normálně se mnou nechodí," svěřila se s tím, že Štěpán, který studuje výtvarné umění, byl z pozornosti médií dost nervózní. "Nesnáší to, ale za to, že se dobře nají, vydržel chvilku toho focení," dodala Lucie.

Sama je velkou kuchařkou, u stolu se u ní doma schází celá rodina. "Máme to vždycky tak, že se sejdeme, najíme a popovídáme. A umím i ty mušle, které jsem se naučila kdysi v Bretani," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám