Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když má modelka Tereza Budková (33) mluvit o svém vztahu s bývalým hokejistou Ondřejem Pavelcem, slova se z ní musí málem páčit heverem. Rozpovídali jsme ji alespoň na téma, jak bude pár trávit vánoční svátky. Letos budou s partnerem na rozdíl od loňska spolu.

„Já chci určitě přes den zajet za mojí mamkou do Tábora a Ondra pojede ke svým rodičům. Myslím, že to tak dělá spousta lidí. Večer se sejdeme doma, to úplně stačí. Ale třeba jak to bude přesně časově a kde budeme večeřet, jsme se ještě nerozhodli, plánujeme na poslední chvíli,“ vysvětlovala.

Když jsme spolu mluvili o třetím adventu na zahájení zimní sezóny na Ještědu, neměla Tereza ještě napečeno, pár druhů cukroví ale chtěla ještě zvládnout. Co ale každopádně připravovat bude, je bramborový salát. „Ten máme oba rádi klidně i k snídani nebo k obědu,“ smála se.

Aspoň dárky ale už měla týden před Vánocemi všechny nakoupené. „Ty hlavní určitě a pak ještě poslední dny před Vánocemi nějaké dokupuju, až se mi toho někde sejde tolik, že nestíhám balit,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám