Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V červnu se Londýn každoročně promění ve město královských oslav. V rámci slavností Trooping the Colour se i letos představila velkolepá vojenská přehlídka a ulicemi zaplněnými lidmi v okolí Buckinghamského paláce v kočárech projíždějí členové královské rodiny... Událost, která byla již tradičně součástí oslav narozenin Alžběty II., se letos poprvé koná bez zesnulé královny.

Společně v jednom kočáře se mávajícím davům představily královna Camilla (76) společně s princeznou z Walesu Kate (42). Naproti nim byli usazeni princové George a Louis i princeznička Charlotte, o níž stále více lidí tvrdí, že je malou kopií Alžběty II.

Během loňských slavností na sebe přitom nejvíce upozornil právě roztomilý Louis, když na balkoně Buckinghamského paláce všechny odrovnal svou spontánností, a tak není divu, že se lidé na internetu už předhánějí s tipy, co by mohl malý nezbeda předvést letos.

Jako vždy okouzlující princezna Kate tentokrát vsadila na nepřehlédnutelný zelený odstín. Měl jej nejen její model ve vojenském stylu, ale rovněž široký klobouk, který Kate padl jako ulitý a dokonale podpořil její vznešený, ale zároveň svěží a moderní styl. Výrazné barvy měla v oblibě rovněž královna Alžběta II., která by byla jistě z jejího výběru rovněž nadšená...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám