Hlavní obsah
Článek

Čtyřiadvacetiletá americká herečka Lindsay Lohan, která v poslední době plnila stránky novin spíš skandály než hereckým uměním, přiznala v úterním pořadu Tonight Show with Jay Leno, že se dopustila chyb. Omlouvala to přitom především svým mládím.

"Myslím, že když je člověk mladý a zastává pozici, do jaké jsem se dostala já, nemá čas uvědomit si, co všechno vlastně má. Všechno se to stalo hodně rychle, ale už nejsem děcko. Je mi čtyřiadvacet a napáchala jsem dost chyb, ovšem mám pocit, že když se mi podaří soustředit se na svůj cíl, můžu dosáhnout toho, po čem toužím," řekla herečka Jay Lenovi.

Lohan porušila podmínky podmínečného propuštění, když před několika měsíci ukradla z luxusního klenotnictví náhrdelník v ceně 2 200 dolarů (36 000 korun). Minulý týden proto padlo rozhodnutí, že bude muset strávit 120 dní za mřížemi a vykonat 480 hodin veřejně prospěšných prací. Část tohoto trestu si s největší pravděpodobností odpracuje i v márnici.

Lindsay, která zřejmě i přes tyto potíže bude hrát s Johnem Travoltou v plánovaném mafiánském filmu "Gotti: Three Generations", také přiznala obavy z toho, že svou hereckou kariéru nadobro zničila několika pobyty v odvykacích klinikách a řadou zatčení za řízení v opilosti a podobné přestupky. Teď je prý ale odhodlaná znovu si "zasloužit úctu".

"Jsem bojovnice a vím, že to bude vyžadovat hodně práce, ale chci na tom pracovat a znovu si zasloužit úctu. Jsem odhodlaná udělat vše, co bude zapotřebí, abych mohla být herečkou," dodala Lohanová, která se bude muset znovu dostavit k soudu 11. května kvůli předběžnému slyšení v případu krádeže. Vlastní soud by podle údajů FemaleFirst měl začít 3. června.

Reklama

Další články

Načítám