Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec roku strávila zpěvačka Madonna (65) na své poměry docela poklidně, a to v kruhu rodinném. Společně s dcerou Lourdes Leon (27) a synem Roccem odjeli do Karibiku, kde si na ostrově Svatý Bartoloměj užívají místních krás a slunného počasí. Letošní rok tak popová královna zahájila zřejmě nejlépe, jak mohla. Její kdysi vyhrocené vztahy s dnes třiadvacetiletým Roccem jsou očividně zažehnány.

Bujarou diskuzi mezi lidmi ovšem tentokrát vyvolala Lourdes, která na plavbu lodí s bratrem a několika přáteli zvolila vskutku netradiční oděv. Oblékla si černý krajkový overal, který nejenže byl průsvitný, ale obepínal každou část jejího těla. Dalo se tak očekávat, že komentáře tímto směrem ji neminou. A Lourdes to tentokrát pěkně slízla.

„A jéje, myslí si, že vypadá dobře,“ zněla jedna z nejmírnějších reakcí. „Bože, Lourdes se obléká jako Kanyeho nová manželka, ale tělo má jako nakupující z Walmartu“ či „Když si vezmete podobné oblečení, nevyhnete se komentům na své tělo. A Lourdes bohužel není v nejlepší kondici“. Další jen stručně přidal: „Můžete mi někdo podat kbelík!?“

Kdo se naopak dočkal samé chvály, byl právě Rocco, který prý úžasně zmužněl a je z něj velký fešák. Mnozí se ovšem pozastavovali také nad tím, proč je Lourdes takto oblečená před členy své rodiny.

„Kdo by se takhle oblékl před zraky své mámy a bratra? Nikdo“ nebo „Tohle není nejlepší pohled, jsem ráda za jejího syna, že vyrůstal s otcem“, čímž pisatel narážel na skutečnost, že Rocco od své maminky Madonny před devíti lety utekl k otci režisérovi Guyi Ritchiemu (55). Rodiče o jeho péči dokonce vedli soudní spor, ale Madonna se nakonec smířila s tím, že syn bude vyrůstat u otce, jak si sám přál.

Reklama

Další články

Načítám