Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední den v roce 2023 byl pro Libora Boučka (43) opravdu radostný. Moderátor se stal totiž dvojnásobným otcem. Radostnou novinkou odtajnil pár dní poté, co s manželkou Gabrielou přivítali na světě svou dceru.

Holčička dostala jméno Beata a narodila se 31. prosince ve 4:16 ráno. „Silvestr pro mne neměl moc význam. Takový den, kdy zábava je najednou skoro povinná. Ale řeknu vám, ten smysl rozhodně existuje. Dokonce je to den zázraku. Viděl jsem ho na vlastní oči. A doteď nejsem schopen vystihnout přesně, jaká síla to byla,“ rozepsal se dojemně Bouček na sociální síti, kde se také pochlubil krásnou rodinnou fotografií.

„Děkuju královské Fakultní nemocnici na Královských Vinohradech, děkuji fenoménu jménem Vlk, děkuji všem těm, kteří tvoří něco tak skvělýho, jako je český zdravotnictví. Někdy ho bereme jako automatismus, ale je to vzácnost. Děkuju všem těm, kteří věděli. Děkuji těm, kteří byli doma s Albertem. Tedy rodině. Rodinám z Olomouce, Horky a Klánovic. Děkuji i těm, kteří byli doma u sebe a já nečekaně přišel a připili jsme si. Na těch pár minut absolutní euforie,“ svěřil se Libor Bouček.

Vtipně pak naznačil, že manželka Gabriela zřejmě začala rodit poté, co hokejový tým Olomouce porazil Spartu 4:1. „Děkuji hokejistům Olomouce, že jejich nadšení přeneslo se na ženu z Olomouce a vznikla ještě větší věc. Děkuji Spartě, že to Olomouci umožnila. Výjimečně. Ale jestli někomu děkuju zcela a oddaně, je to můj anděl, má žena, maminka mého syna, můj středobod, má odpověď, nejsilnější, jedinečná a také už maminka dcery. Našich dvou dětí,“ dodal dvojnásobný otec, kterému doma dělá radost také prvorozený syn Albert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám