Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne nadarmo je nejlépe placenou modelkou světa. Kendall Jenner (28) je zkrátka sázkou na jistotu. Senzačně na ní vypadají jak šaty, tak pánský styl. Obojí předvedla i v rámci poslední spolupráce se značkou Calvin Klein, pro niž brunetka nafotila novou podzimní kampaň. Černobílé snímky od dvojice nizozemských módních fotografů Inez & Vinoodh dopadly na jedničku, co říkáte?

Kampaň je tentokrát zaměřena na posílení důvěry a jednotlivé módní kousky mají umocňovat ženskost a individualitu, ale zároveň jsou odvážné a svůdné. Společně s Kendall se v ní objevují rovněž rapper Kid Cudi (39), herečka Alexa Demmie (32), jihokorejská rapperka Jennie Kim nebo další jihokorejská hudební hvězda Jung Kook (25).

Jednotlivým modelům dominují klasické barvy a střihy. Prim hraje černá, šedá a džínovina. Značka tak zároveň podporuje udržitelnost a snadnou kombinovatelnost modelů.

Kendall je ovšem u této značky stálicí, jejich spolupráce začala v roce 2015 a od té doby se v jejich kampaních objevuje každoročně. V roce 2018 se dokonce zapojily do kampaně na spodní prádlo i všechny její neméně slavné sestry Kim, Khloé a Kourtney Kardashian i nejmladší Kylie Jenner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám