Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) má za sebou další velkou premiéru této divadelní sezóny. Po psychothrilleru Hračička v Divadle Radka Brzobohatého tentokrát zazářila v muzikálovém představení Janka Ledeckého (61) v Divadle Hybernia. Lucie byla hvězdou jeho muzikálu Zapomeňte na Shakespeara.

Lucka kromě uměleckého výkonu ukázala i to, jak moc se mají rádi se zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou i to, že bijec už je v rodině. Bylo znát, že si velmi rozumí s rodiči herečky, textařkou Hanou Sorrosovou a hudebníkem Jiřím Vondráčkem, kteří pochopitelně na velké premiéře dcery nemohli chybět.

Zdeněk Polívka je přítomen na každé velké premiéře své partnerky a je jí velkou oporou. A platí to i obráceně, Lucka nechybí na Zdeňkových zápasech.

„Mám pocit, že čím ho mám radši, tím víc se o něj bojím. Na příští zápas se snad ani nepůjdu koukat,“ řekla Super.cz Vondráčková. „Když druhého máte rád nebo ráda a podporujete ho, tak to člověk hodně prožívá,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám