Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sitcom Comeback se nám snad nikdy neomrzí, jeho protagonisté jsou na tom trochu jinak. Marie Doležalová a Matouš Ruml, kteří hráli sourozence Sašu a Lexu, věří, že si je diváci zapamatují také v jiných seriálech.

Marie ukázala, že dospěla z dívenky v ženu, také díky seriálu Cesty domů, pro který nafotila docela sexy snímky. Zato když jsme potkali Matouše, byli jsme z jeho proměny příjemně překvapení.

Má mnohem dospělejší rysy a delší vlasy, strniště také udělalo své. A asi i životní zkušenosti. Matouš je totiž ve svých osmadvaceti otcem už dvou dětí. A ty snad potěší i svojí rolí v novém sitcomu České televize Mazalové z prostředí, kde se prolíná svět strašidel a duchů s normálním životem.

"Já uvíznul někde mezi světy. Hraji totiž alchymistu, který kdysi vypil nápoj nesmrtelnosti a skončil na hradě s bílou paní, vodníkem a dalšími strašidly. Zoufale se každý díl snažím vytvořit proti nesmrtelnosti protilátku nebo spáchat sebevraždu. Tak se mne snad děti nebudou bát," vysvětlil Matouš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám