Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná dcera Ivy Kubelkové (46) tvoří už takřka dva roky pár s Adamem Mišíkem (26). Natálie Jirásková (19) po boku zpěváka stále září jako na začátku vztahu a zamilovanými pohledy nešetří ani ve společnosti.

Mladý pár společně dorazil na slavnostní premiéru nového kriminálního seriálu Metoda Markovič. Adam Mišík se na obrazovce objeví v roli jednoho z kriminalistů a Natálka ho šla do kina Lucerna samozřejmě podpořit.

Nebýt chvíle, kdy oba rozdávali rozhovory, během večera se od sebe nehnuli ani na krok. „V květnu budeme dva roky spolu. Utíká to. I Adam dvakrát třikrát týdně z ničeho nic řekne, ty jo, my spolu budeme dva roky. Je to neuvěřitelné,“ svěřila se Super.cz modelka s tím, že uvidí, zda na výročí něco naplánují. „Vidím to na nějaký hezký, příjemný den někde v Česku,“ dodala Natálka.

Dcera Ivy Kubelkové měla během večera oči jen pro Adama. Zpěvák a herec nešetřil něžnými polibky a oba na premiéře vrkali jako čerstvě zamilovaní. Dvojice spolu od začátku vztahu bydlí, tak uvidíme, kam svou lásku posunou.

Reklama

Další články

Načítám