Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Bývalá hvězda Novy se se světem televizních kamer už před pár lety rozloučila. Michaela Ochotská (39) práci na obrazovce vyměnila za poklidnější život a neměnila by. O základnu fanoušků však ani tak nepřišla.

Ochotská, která dnes pracuje na radnici, je stále aktivní na sociálních sítích, ve společnosti se objevuje sporadicky. Pravidelně se dělí o střípky ze svého života, do nějž patří i cestování. Naposledy si tak užívala wellness pobyt v Jeseníkách.

Odtud poslala blondýnka také pozdrav. Letos v prosinci oslaví Míša kulaté čtyřicáté narozeniny, což by jí mnozí nehádali. „Wooow, postava snů. Jste krásná žena. Radost pohledět. Moc Vám to sluší,“ napsali jí k fotce z wellness, kde si užívala i se synem Andrém, kterého má s exmanželem, tenistou Lukášem Rosolem.

„Na toto nelze nikterak reagovat, protože neexistuje žádný výraz, který vystihne Vaši krásu,“ stálo v jednom z mnoha obdivných komentářů pod fotkou v oranžových plavkách, kterou Míša na instagramu sdílela. Přestože Ochotská návrat na obrazovky nezvažuje, některé své obdivovatele by rozhodně tím, že by ji vídali častěji i v televizi, potěšila.

Na obrazovku do Televizních novin se Michaela Ochotská kdysi dostala jako náhradnice za těhotnou Lucii Borhyovou. Následně moderovala zprávy ve dvojici s Pavlem Dumbrovským. Po pěti letech pak dala výpověď a začala se věnovat rodině.

Reklama

Další články

Načítám