Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se ve společnosti objevila herečka Jitka Asterová (64). Nenechala si ujít párty v kasinu ve stylu devadesátek, které si tehdy sama užívala plnými doušky. „Sama nehraju, ale miluju to prostředí, i ve filmu. Fascinují mě ti lidé okolo,“ svěřila se.

Sama hazardu nikdy nepropadla, ale své neřesti samozřejmě herečka má. A ty jsme také během rozhovoru probrali. „Jsem čím dál víc opatrnější. Člověk už má i tak dost závislostí. Já například na kávě a na kouření. Ale důležité je všechno dělat s mírou,“ přiznala.

„Mívám období, kdy zkouším s těmi špatnými věcmi přestat. Takže jsme bez kávy a trestám se tím, že jsem bez cigaret. Ale vždycky se k tomu pak vrátím, protože mě to baví, a utěšuju se tím, že mám v životě aspoň něco nezdravého, když už zdravě jím a cvičím. Na cvičení už mám také závislost,“ dodala Jitka, která je certifikovanou cvičitelkou jógy.

Asterová se vrátila z dovolené, díky tomu vypadala i velmi odpočatě. „Byla jsem na Fuerteventuře. Teď už jsem se vrátila do rádia, na Český rozhlas Dvojku, opět jedeme s kolegyněmi turné Sirény na cestách a rýsuje se i pracovní nabídka, kdy bych se mohla vrátit před kameru,“ prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám