Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také Jan Šťastný (58) patří k plejádě herců, kteří léto pojímají pracovně a téměř každý den natáčí. Ale protože má s manželkou Barborou Petrovou, taktéž herečkou, čtyřletého syna Ondřeje, čas na rodinnou dovolenou si rád najde.

„Léto mě čeká pracovní, ale vymínil jsem si, že budu mít aspoň krátkou dovolenou. Volna je málo, tak vyrazíme po vlastech českých, pojedeme na pár dní do Jeseníků, protože mám rád hory a tam je krásně,“ svěřil se herec, kterého diváci brzy uvidí v novém primáckém cyklu mikrokomedií s názvem Jetelín.

„Později se taky vydáme k moři, pojedeme i s prckem. Zbytek léta ale asi strávím v ateliéru na natáčení. Nejsme úplně fixovaní jenom na Středozemní moře, letos chceme vyzkoušet Bulharsko. Jednak jsem tam nikdy nebyl a rozhodli jsme se pro ně i vzhledem k situaci ve světě,“ naráží Šťastný na teroristické útoky.

Pokud by si však herec mohl vybrat pouze podle svého vkusu, nejraději by jel na sever. „Já osobně miluju Severní moře, jezdím na ryby do Norska, 400 kilometrů za polární kruh, tam se opravdu koupat nedá. Můj zatím největší úlovek, kterým se chlubím, je treska, která měřila 135 centimetrů. Nejhorší bylo vytáhnout ji na loď, protože byla hodně těžká,“ uzavřel s úsměvem herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám