Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) opět zrychlila tep všem „horňákům“. Trojnásobná maminka je majitelkou přírodních ňader, které nejlépe vyniknou v pěkném výstřihu. A pokud se v nich ukáže v plavkách, má o pozornost postaráno. Ornella tentokrát zvolila model plavek s rajcovním průstřihem, s nímž už nedočkavě vyhlíží nadcházející tropické teploty.

„Hurááá k vodě! Konečně tu máme léto, čas zmrzlin, pláže, tobogánů a strkání do vody. Ano, ano, ještě mě tyhle hrátky nepustily,“ neskrývala nadšení Ornella, která by si měla dát pozor, aby její manžel Pepa (67) při pohledu na její vnady nedostal infarkt. Přece jen je to pořádná podívaná!

Když už ale zvládl účast v reality show Výměna manželek, zvládne všechno. Ornella se ve Výměně nebála pomáhat v kuchyni restaurace a zároveň vzpomínala na dětství, kdy si žila jako princezna.

„Vyrostla jsem v blahobytu. Jezdili jsme na drahé dovolené, byla jsem taková princeznička. Měli jsme obří vilu, naše čtyřčlenná rodina utrácela průměrně třeba dvě stě tisíc měsíčně,“ uvedla v pořadu Ornella. S manželem vychovávají syny Quentina (9) a Svena (2) a dceru Lilianne (1). I jim by chtěla zachovat určitý standard, peníze ale pro ni rozhodně nejsou všechno.

„Podle mě ti rodiče do teď nepochopili, že nejcennější komodita je čas. A ta rodina. Oni to nepochopili, oni si furt myslí, že prachy jsou nejvíc,“ promluvila také o své matce Monice a otci Michalovi, kteří se rozvedli. S mámou Monikou mají bohužel vztahy na bodu mrazu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám